Volgers

donderdag 26 mei 2011

Rimmel - First Class

Hi girls

Hoi meiden

Today I want to show you Rimmel - First Class. It is one of my favorite Rimmel nailpolishes. Personally I don't really like gold with my skintone, but this one is great!

Vandaag wil ik jullie Rimmel - First Class laten zien. Het is een van mijn favorite Rimmel nagellakken. Persoonlijk hou ik niet echt van goud, aangezien het niet bij mijn huidskleur past, maar deze is super!
2 coats on the photo, click to enlarge.

2 coats op de foto, klik om te vergroten.

First Class is a gold brown shimmer and like I said gold doesn't match my skintone, but this one does. Application is great because of the big brush, it is almost impossible to make a mistake. It is pretty long lasting, because when I teach it is always the best test if the nailpolish remains in a good state, and this one absolutely passed the test! I don't like the removing part so I am always very happy when it goes fast and without alot of effort. That discribes First Class. Love it!

First Class is een goud bruine shimmer en zoals ik al zei goud matcht niet met mijn huidskleur, maar deze wel. De applicatie is heel goed vanwege het grote kwastje, het is bijna onmogelijk om een fout te maken. Het blijft ook best lang zitten, de grootste test voor mij is of de nagellak er op blijft zitten als ik lesgeef, want er stoot behoorlijk wat tegenaan en als het dan als nog netjes blijft dan is het voor mij geslaagd. First Class is absoluut door deze test heen! Ik hou niet van het verwijderen dus ik ben altijd erg blij als het snel gaat en als het weinig moeite kost. Dat omschrijft First Class precies voor mij. Ben dr gek op!

Take care!
With love Melanie

Take care!
Liefs Melanie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten