Volgers

zaterdag 6 augustus 2011

China Glaze - Dreamsicle

Hi everyone,

Hoi allemaal,

I just returned from my holiday to Greece. I went with a friend to Samos. It was very nice and I got a nice tan. But I missed my boyfriend, my cats, my webshop, my blog and my family. So it was a nice time, but I am happy to be back again.

Ik ben net terug komen van mijn vakantie in Griekenland. Ik ben met een vriendin naar Samos geweest. Het was erg leuk en ik heb nu een mooi kleurtje opgedaan. Maar ik miste mijn vriend, mijn katten, mijn webshop, mijn blog en mijn familie. Het was een leuke tijd, maar ik ben ook weer blij om terug te zijn.

I am still in the sunny mood so that's why I want to show you China Glaze - Dreamsicle:

Ik ben nog steeds in een zonnige bui, dus daarom wil ik jullie China Glaze - Dreamsicle laten zien:

3 coats on the photo, click to enlarge.

3 coats op de foto, klik om te vergroten.

I love orange alot, but on the nails it is not always a nice color. Plus when you wear anything orange here in The Netherlands everybody thinks it is a national day or something. On Queensday last april I used this nailpolish. It is an amazing glitter and it is orange. It is a little more sheer than I expected. But I don't really care, I use another orange as a base and then Dreamsicle for a stunning result. In the picture it is only Dreamsicle.

Ik hou erg veel van oranje, maar op je nagels is het niet altijd een mooie kleur. Plus als je het draagt hier in Nederland denkt iedereen dat er een nationale dag is of zo. Met koninginnedag in april heb ik deze lak gebruikt. Het is prachtig en de glitters zijn fantastisch. Het is wel een beetje sheer, meer dan ik verwacht had. Maar dat maakt me niet zoveel uit, ik gebruik gewoon een andere oranje als basis en dan Dreamsicle voor een waanzinnig resultaat. Op de foto is alleen Dreamsicle afgebeeld.

I am still a little tired of the traveling, so I am going to take a little nap.
With love Melanie

Ik ben nog steeds een beetje moe van het reizen, dus ik ga zo lekker een tukje doen.
Liefs Melanie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten