Volgers

zaterdag 1 januari 2011

O.P.I. - DS Extravagance

Happy New Year dear readers! I wish you all the best for the next year and I hope we can chase our goals and enjoy and love nailpolish!

Gelukkig Nieuwjaar lieve lezers! Ik wens jullie het aller beste voor het komende jaar en ik hoop dat we allemaal onze doelen kunnen nastreven en kunnen genieten van de nagellak!
2 coats on the photo, click to enlarge.

2 coats op de foto, klik om te vergroten.

What is better then to start the new year then with a post about one of my favorite nailpolishes, one that is so damn pretty that everybody has to admit that this is a great start of the new year! It's called DS Extravagance. This is I think one of the nailpolishes that I put on and I really had to stare at it.. this is so beautiful. The structure is so great, that means that the application is perfectly fine. Then this deep magenta holographic effect... WOW... that is all I have to say.. It is just WOW!

Wat is een betere start van het jaar dan te beginnen met een post over een van mijn favoriete nagellakken, een dat is zo verschrikkelijk prachtig dat iedereen moet toegeven dat het een goede start van het nieuwe jaar is! Het heet DS Extravagance. Het is een van de nagellakjes die ik op deed en dat ik echt er naar moest blijven staren.. het is zo prachtig. De sturctuur is zo goed en dat betekent dus ook dat de aplicatie tegen perfect aan is. Dan is het een diep magenta kleur met een holografisch effect... WOW... dat is het enige wat ik er over te zeggen heb.. Het is gewoon WOW!

Best wishes!
With love Melanie

De beste wensen!
Liefs Melanie

3 opmerkingen: