Volgers

maandag 27 september 2010

China Glaze - Sugar High

Hi everyone

Hoi allemaal

I don't know what is wrong with blogspot, but I get alot of errors and if I wrote something, it dissapears. So I will write short parts, so I can write something today.

Ik weet niet wat er mis is met blogspot, maar ik krijg zoveel errors en als ik dan een nieuwe post getypt heb ofzo, dan is het gewoon helemaal weg. Dus ik doe het nu in kleine stukjes, zodat ik vandaag toch nog iets kan posten.

Normally I post the lacquer it self and afterwards I show you girls something with Konad or other staming nailart, but I forgot that I didn't show you this one. And that is a but stupid, because this one is a real beauty!

Normaal post ik altijd eerst de lak zelf en later iets met Konad of andere stamping nailart, maar ik was eventjes vergeten dat ik deze nog niet aan jullie had laten zien. En dat is een beetje dom, want dit is echt een beauty!
2 coats on the photo, click to enlarge.

2 coats op de foto, klik om te vergroten.

This was really a pink color that I needed. It is different then others, but it is difficult to discribe, because there are so many. But this one is real pastel, and it is opaque in 2 coats. It's kind of a Barbie color.. And everybody will notice you with this color. So it is not really wearable at work. But I love it and I recommend it to everyone! Yes even if your not into pink, this is a very good one!


Het is echt een kleur roze die ik nodig had. Het is anders dan anderen, maar het is altijd moeilijk om dat te verschrijven, want er zijn er zoveel. Maar deze is echt pastel en het dekt perfect in 2 coats. Het is een soort Barbie kleurtje.. En iedereen zal je opmerken als je deze kleur draagt. Het is niet echt draagbaar voor op je werk dus. Maar ik hou hier van en ik raad het iedereen aan! Ja zelfs als je niet zo into roze bent is dit echt een goede!

Don't forget to vote on the poll just 1 day left!
And don't forget to enter my giveaway!
With love Melanie

Vergeet niet te stemmen op mijn poll, nog maar 1 dag over!
En vergeet niet je in te schrijven voor mijn giveaway!
Liefs Melanie

1 opmerking: