Volgers

woensdag 24 november 2010

Diamond Cosmetics - Blue Fantasy

Hi everyone

Hoi allemaal

Today I want to show you a nailpolish that really surprized me! Because the color in the bottle is pretty pale and on your nails it is still a very light color, but when there shines light on it, it is looking like some kind of metal! It's great! It's Blue Fantasy!


Vandaag wil ik jullie een nagellak laten zien die mij echt veraste! Want de kleur in het flesje is best wel licht en op je nagels is het nog steeds een erg lichte kleur, maar wanneer er licht op valt lijkt het een soort van metaal! Het is echt geweldig! Het is Blue Fantasy!

2 coats on the photo, click to enlarge.

2 coats op de foto, klik om te vergroten.

This is like I said a cute pale color in the bottle, but with light it looks amazing! On the photo you can see that it lights up with the flash, but in real life with light or sunshine the same effect! It is so easy to apply, like many other Diamond Cosmetics. But I didn't have a nailpolish yet with this effect and that's why it is special to me.

Zoals ik al zei het is een schattige lichte kleur in het flesje, maar met licht er op ziet het er geweldig uit! Op de foto kan je zien dat het op licht door de flits, maar in real life met licht of zon krijg je het zelfde effect! Het is ontzettend makkelijk aan te brengen, zoals vele andere Diamond Cosmetics. Maar ik had nog niet een nagellak die zo'n effect als deze gaf en daarom is ie toch wel speciaal voor me.

The name is also great, because this is something you hope and wish for. A pale nailpolish that is so hot on the nails. Great fantasy!
With love Melanie

De naam is ook goed gekozen, want dit is toch iets waar je op hoopt. Een lichte nagellak die zo knallend is op de nagels. Mooie fantasie!
Liefs Melanie

5 opmerkingen: