Volgers

zondag 20 juni 2010

M36 Holographic Butterflies

Hello everybody,

Hoi allemaal,

For everyone who is now not watching Brazil-Ivory Coast, this swatch. The first were I used Konad Stamping Nailart.

Voor iedereen die nu niet naar Brazilië-Ivoorkust aan het kijken is een swatch. De eerste waarbij ik gebruik heb gemaakt van Konad Stamping Nailart.
Click to enlarge.

Klik om te vergroten.

As you can see I used IDK of China Glaze. This laquer is beautiful of itself, so I don't think it need any stamping on it. That is the reason why I used a small image. I also choose for the special blue nailpolish because this is matching well with the color that are in IDK. Important is that you use a topcoat. This is a protection for damage, but it also makes the nailpolish and the special nailpolish as one.

Zoals jullie zien heb ik gebruik gemaakt van IDK van China Glaze. Deze lak is van zichzelf al erg mooi dus ik vind het niet echt nodig om er ook nog eens op te stempelen. Dus vandaar dat ik een klein plaatje heb uitgekozen. Ook heb ik gekozen voor de speciale blauwe stempellak omdat deze kleur goed matcht met de kleuren in IDK. Belangrijk is wel dat je een topcoat hierover heen gebruikt. Dit beschermt tegen beschadigingen, maar maakt ook een geheel van de nagellak en de stempellak.

Konad Stamping Nailart is really a nice suggestion. It is, after some practice, not difficult and the possiblities are endlessly with images, colors and combinations of these.
With love Melanie

Konad Stamping Nailart is echt een aanrader. Het is, na wat oefening, niet moeilijk en er zijn oneindig veel mogelijkheden met plaatjes, kleurtjes en combinaties van deze.
Liefs Melanie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten