Volgers

dinsdag 21 december 2010

Essence - Glisten Up

Dear readers

Lieve lezers

Today I want to show you girls a nailpolish that reminds me of the winter, the snow and all the coldness that is here in Holland right now. Essence - Glisten Up.

Vandaag wil ik jullie een nagellak laten zien die me herinnert aan de winter, de sneew en al de kou die er nu is in Nederland. Essence - Glisten Up.
4 coats on the photo, click to enlarge.

4 coats op de foto, klik om te vergroten.

It is a very sheer nailpolish with a flakie effect and on it's own it not so beautiful as it can be. If you use this one over an cream of shimmer nailpolish it will be great. There is only one limitation and that is that you can only use it on blue's and purple's for a nice effect. This is because the main color is turquoise and one layer is not enough for the flakie effect. So for a good amount of flakies the turquoise color is visible. It is nice, but it is sad that it is not a transparant. But it is still good on your blue christmas manicures!

Het is een sheer nagellak met een flakie effect en op zichzelf is het niet op z'n mooist. Als je het over een creme of een shimmer nagellak gebruikt is het prachtig. Er is alleen een nadeel en dat is dat je het alleen kan gebruiken over blauwe en paarse nagellak voor een mooi effect. Dit komt omdat de basis kleur turkoois is en een laag is niet voldoende voor het flakie effect. Dus bij een goede hoeveelheid flakies komt de turquoise kleur ook meer naar voren. Het is mooi, maar jammer dat het niet in een transparante versie is verschenen. Maar het is nog steeds leuk voorje blauwe kerst manicures!

With love Melanie

Liefs Melanie

3 opmerkingen:

  1. I have this colour too and I find it very flattering over a cream polish

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Love this one. I never tried it alone, over black is my fav, flakeys show a bit green that way

    BeantwoordenVerwijderen
  3. I think it might look good over greens; maybe I'll try that soon.

    BeantwoordenVerwijderen