Volgers

zaterdag 4 december 2010

Hema - 07

Hi girls

Hoi meiden

It is the third day in a row that it is snowing! And you must know that I don't like the cold, but because of my foot I don't have to go outside so much and I can enjoy the beautiful snow inside with a nice warm cup of tea! Lovely!

Het is nu de derde dag op rij dat het sneewt! En je moet weten dat ik totaal niet hou van de kou, maar omdat ik natuurlijk met mijn voet zit hoef ik niet zo vaak naar buiten en kan ik dus binnen genieten van de mooie sneeuw met een lekkere warme kop thee! Heerlijk!

It will be christmas time soon and then it is time to bring on your red nailpolishes. The next nailpolish I want to show you is a possibility:

Het is binnenkort weer kerst tijd en is het weer tijd om de mooie rode nagellakken uit de kast te trekken. De volgende nagellak die ik jullie laat zien is een mogelijkheid:
2 coats on the photo, click to enlarge.

2 coats op de foto, klik om te vergroten.

It is of Hema, and that is pretty cheap nailpolish in The Netherlands. The quality is different all the time. But this one was nice enough. It is a nailpolish with a wetlook finish, but that isn't a really big deal. It is oke to apply, but the best part it is really long lasting. Not that, that is so important to me, because I switch nailpolish every two days. But I really think that it shows what kind of quality it is. I love the dark vampy color, and it is completely opaque, but because of the flash it seems not to. I really take this one as an option for the christmas days this year!

Het is van de Hema, en dat is een redelijk goedkope nagellak in Nederland. De kwaliteit is wisselend. Maar bij deze was het goed genoeg. Het is nagellak met een wetlook finish, maar dat is niet echt te zien. Het is wel oke om aan te brengen, maar het beste is dat het lang mooi blijft. Niet dat, dat zo belangrijk is voor mij, want ik switch elke twee dagen van nagellak. Maar ik denk zeker dat je hieraan kan zien wat de kwaliteit is. Ik hou van de donkere vampy kleur, en het dekt volledig, maar door de flits lijkt het op de foto niet zo te zijn. Ik neem deze zeker in overweging tijdens de kerst dit jaar!

How do you celebrate christmas?
With love Melanie

Hoe vieren jullie kerst?
Liefs Melanie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten