Volgers

maandag 23 augustus 2010

M72 Purple Holographic Scratches

Hi dear readers

Hallo lieve lezers

Yesterday on the birthdayparty of my uncle I did the nails of my cousin and her friends. one asked if I wanted to do the same on her birthdayparty. Too cute ofcourse, but maybe it is something to think serious about. I mean what is more fun for girls-girls then a makeup party with all your friends? :)

Gisteren op de verjaardag van mijn oom de nageltjes gedaan van mijn nichtje en vriendinnetjes. En eentje vroeg of ik dit wilde komen doen op haar partijtje. Te schattig natuurlijk, maar misschien wel iets om serieus over na te denken. Ik bedoel wat is er leuker voor meisjes-meisjes dan een optut partijtje met al je vriendinnetjes? :)

Today I made a nice Konad creation, I think it worked pretty well:

Vandaag heb ik een leuke Konad creatie gemaakt, ik vind hem zelf wel erg geslaagd:
Click to enlarge.

Klik om te vergroten.

You need: M72, China Glaze IDK and Konad Stamping Nailpolish Violet Pearl. Ofcourse I sugget a basecoat and a topcoat.
What I like about the stripes/scratches is that it look like it is just freely painted on the nail and not stamped. You create a much more fun look and when you use a image. An idea is to, to make it even more fun, stamp this image in different angles, then you find out that not every line/scratch is in the same way on every nail. I didn't tried that out, but it's nice to try in the future.

Hiervoor heb je nodig: M72, China Glaze IDK en Konad Stamping Nailpolish Violet Pearl. Aan te raden is natuulijk altijd een basecoat en een topcoat.
Wat ik leuk vind aan het patroontje met de streepjes/krasjes is dat het lijkt alsof het er met de vrije hand op gekliederd is en niet gestempeld. Hierdoor krijg je een speelser effect dan wanneer je een afbeelding gebruikt bijvoorbeeld. Een idee hierbij is, om het nog speelser te laten lijken, om de afbeelding in verschillende hoeken op je nagel te stempelen, hierdoor zit niet elk krasje op de zelfde manier op elke nagel. Dat heb ik hier niet geprobeerd, maar dat is wel leuk om in te toekomst te proberen.

This afternoon I'll do the nails of my sister, but first I'm going to write down some dances in a special form for gymnastics.
If your holiday is already over I wish you luck with your school or work and if you're still free enjoy it!
With love Melanie

Vanmiddag ga ik de nagels van mijn zusje doen, maar eerst ga ik nog wat oefeningen op formulier zetten voor gym.
Als je vakantie al over is dan wens ik je veel succes op school of op je werk en heb je nog wel vakantie, geniet er nog maar eventjes lekker van!
Liefs Melanie

2 opmerkingen:

  1. Now, this one is absolutely beautiful. I'm really liking the holo effect :)

    What program are you using if you don't mind sharing---email me nailsbeautiqued@yahoo.com
    Thanks,

    BeantwoordenVerwijderen